پنل خورشیدی

دومین خط تولید پنل‌های خورشیدی با ظرفیت۱۸۰۰ مگاوات در سال

دومین خط تولید پنل‌های خورشیدی

در جریان سفر وزیر نیرو به استان مرکزی دومین خط تولید پنل‌های خورشیدی شرکت مانا انرژی پاک نیز با ظرفیت ۱۸۰۰ مگاوات در سال افتتاح شد، خط تولیدی که در مساحت ۲۴ هزار مترمربع در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۱ احداث و مراحل نصب تجهیزات و تولید آزمایشی آن در انتهای سال ۱۴۰۲ انجام شد.

روز دوشنبه و در جریان سفر مقامات ارشد دولت به استان مرکزی ۱۱ نیروگاه خورشیدی، یک نیروگاه برق آبی و یک نیروگاه بادی به ظرفیت قطعی ۷۴ مگاوات به صورت همزمان در استان‌های خراسان رضوی، مرکزی، قم، کرمان، یزد، سمنان و لرستان به بهره برداری رسید.دومین خط تولید پنل خورشیدی

نیروگاه هایی که در این مراسم افتتاح شد:

  • فاز اول نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی محلات در استان مرکزی
  • فاز اول نیروگاه خورشیدی 40 مگاواتی سیرجان
  • 3 مگاواتی ماهان در استان کرمان
  • نیروگاه خورشیدی 4 مگاواتی پاک بناء در استان قم
  • نیروگاه‌های خورشیدی 10 مگاواتی خضرآباد
  • دو نیم  مگاواتی عطرآباد3
  • دو مگاواتی عطرآباد 2 و یک مگاواتی نایین در استان یزد
  • نیروگاه‌های خورشیدی 10 مگاوات کشت و صنعت جوین
  • 10 مگاواتی نقاب در استان خراسان رضوی
  • نیروگاه خورشیدی6 مگاواتی پاک سمن در استان سمنان

در این مراسم نیروگاه بادی ۱۰ مگاواتی خواف در استان خراسان رضوی و نیروگاه برق آبی ۳ مگاواتی الیگودرز در استان لرستان به بهره برداری رسید.

در این مراسم دومین خط تولید پنل‌های خورشیدی شرکت مانا انرژی پاک با ظرفیت ۱۸۰۰ مگاوات در سال افتتاح شد، خط تولیدی که سالن آن به مساحت ۲۴ هزار مترمربع در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۱ احداث و مراحل نصب تجهیزات و تولید آزمایشی آن در  انتهای سال ۱۴۰۲ انجام شد.

این خط تولید کشور را قادر می‌سازد در هر 22 ثانیه یک پنل خورشیدی با کیفیت بالا و در کلاس جهانی تولید کند و بنابراین سالیانه 1800 مگاوات پنل خورشیدی از طریق این خط تولید در کشور تولید می‌شود.

باتوجه به اینکه در سال 1400 نیز اولین خط تولید شرکت مانا انرژی به ظرفیت 500 مگاوات در سال به بهره‌برداری رسیده بود، بنابراین مجموع ظرفیت سالانه این کارخانه به 2300 مگاوات در سال رسیده است.

کارخانه شماره ۲ تولید پنل در خمین

ساخت، راه اندازی و بهره برداری از خطوط جدید تولید پنل شرکت مانا انرژی پاک با ظرفیت ۱۸۰۰ مگاوات در سال، در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۱ با احداث سالنی به مساحت ۲۴ هزار مترمربع آغاز و در  انتهای سال ۱۴۰۲ مراحل نصب تجهیزات و راه اندازی آن اتمام و به مرحله تولید آزمایشی رسید.

این کارخانه از دو خط تولید ۹۰۰ مگاواتی تشکیل شده است. برای اولین بار امکان تولید پنل‌های متفاوت با ظرفیت‌های ۵۵۰ تا ۷۰۰ وات را برای کشور ایجاد کرده است. از آنجا که سازنده خط تولید معتبرترین سازنده جهانی می‌باشد، به روزترین و  دقیق‌ترین فنآوری‌های روز دنیا در این خط تولید استفاده شدهاست. فناوری این شرکت را قادر میسازد در هر ۲۲ ثانیه یک پنل خورشیدی با کیفیت بالا و در کلاس جهانی تولید نماید. این شرکت قادر خواهد بود سالیانه ۱۸۰۰ مگاوات پنل خورشیدی در کارخانه جدید تولید کند. این شرکت ظرفیت تولید پنل خود را به ۲۳۰۰ مگاوات در سال افزایش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *